Fokstier
Nighthawk heeft zich op basis van meer dochters weten te verbeteren als allround pinkenstier. Vererft dieren met uitstekende productie, die niet te groot zijn, met wat langere spenen. Rubicon handhaaft zich in de top bij fokstieren met meer dan 8000 dochters in productie in de VS. Ook vanuit de praktijk bereiken ons berichten van Nederlandse veehouders die uitermate tevreden zijn over de dochters van deze stier. Hij kan volop breed ingezet worden. Daarnaast blijven zijn Inet (392) en gehaltevererving hoog. 
Delta-Lambda is de absolute nr. 1 fokstier op LPI basis bij ST genetics en scoort +15 voor conformation in Canada. Daarnaast geeft hij ongeëvenaarde uiers (2.84), goede productie
vererving.

Hoogste TPI stieren
Solidmaker blijft een topper bij de genomics op TPI en is pinkenstier, maar is alleen gesekst beschikbaar.
Nieuwe toevoeging is de stier On-Duty met 2958 TPI, A2A2, totaal exterieur van 2.02 en vruchtbaarheid van +2.0 een zeer interessante stier.

Hoogste Exterieur stieren
De stier Milio blijft onze hoogste exterieur stier met een score van: 3.91.
Nieuwe toevoeging is de stier Archer-red met Unstopabull-red als vader en Defi ant als moedersvader een interessante bloedvoering. Hij scoort 3.34 totaal exterieur.

Roodbont
Doral-red is een interessante roodbont allround stier. Uitstekende productie gecombineerd met een hoge totaal score voor exterieur (2.79). Daarnaast is hij een zoon van de populaire
roodbont stier Altitude, wiens sperma niet in Europa verkrijgbaar is.
Monopoly-red is een goede allround pinkenstier. Naast een goede productie vererving en totaal exterieur, scoort hij hoog voor beenwerk en vererft dieren met veel breedtematen.

Allround
Jones kalveren worden op dit moment massaal geboren, naar volle tevredenheid. De kalveren zijn goed ontwikkeld, extreem lang met extra bespiering. Ook het beenwerk is voortreffelijk.
Chili onze allround pinkenstier met als vader Hotline en Silver als moedersvader, blijft een populaire stier vanwege zijn productie vererving en goed exterieur.

Vleesstier
Onze breed uitgeteste vleesstier Hitman die tot op heden alléén mannelijk gesekst beschikbaar is, heeft op basis van zijn geboren kalveren
in Nederland nu ook een NL index gekregen (Draagtijd: 98, geboortegewicht: 75 en een geboortegemak van 121).